Redactie De Smauwswaggel

“Gelukkig geen ellelange pagina’s met tekst, maar gewoon recht toe, recht aan. Zo heb je meer tijd om meer te lezen.”

En zo is het maar net! Dit is ook de visie van Smauwswaggel! Kort door de bocht maar toch verrijkend. Tegenwoordig is er een stroom aan berichtgeving in de pers waar de gewone nuchter denkende mens weinig diepgang in kan vinden.

Kortstondige berichtgeving met chocoladeletters of diepzinnige diepgraverijen zonder er wijzer van te worden. Smauswaggel houdt van chocolade en letters en daarnaast wil Smauwswaggel verder dan de diepzinnigheid door kort, krachtig en voorbij het nieuws te gaan.

Kernachtige berichtgeving over verschillende opvallende tendensen in de berichtenpers samengevat in zo min mogelijk woorden en regels maar toch met een opvallend andere en vernieuwende kijk.

Smauwswaggel zoekt geen nuance, is door en door hypocriet, tegendraads en opportunistisch, controversieel, onaangepast, analytisch, onderbouwend en diametraal maar vooral grensverleggend.

Smauwswaggel schuwt niet om de kern bloot te leggen waar de lezer recht op heeft en waar de hedendaagse aan regels en protocol vastgelegde pers aan voorbij gaat.

Smauwswaggel neemt geen verantwoording voor elke vorm van lichamelijke, mentale, emotionele of cognitieve schade op welke wijze ook ondervonden door subjectieve of verkeerde interpretatie van de berichtgeving en teksten.

Opmerkingen aan Smauwswaggel kun je mailen naar: smauwswaggel@outlook.com

De redactie van Smauwswaggel.

 

Ons devies: “Als je een bord voor je kop hebt kun je nooit in de spiegel kijken.”